У невеликій кількості олії обсмажуємо спочатку подрібнену цибулю, а потім додаємо дрібні шматочки курячого філе.
Коли курка побіліє, кладемо в сковороду кубики жовтого солодкого перцю.
Перемішуємо, готуємо кілька хвилин, потім додаємо шафран.
Всипаємо в сковороду рис, солимо, готуємо 2-3 хвилини. Додаємо вино невеликими порціями, продовжуючи помішувати. Коли вино вбереться, починаємо невеликими порціями вливати гарячий бульйон.
Продовжуємо помішувати і вливати киплячий бульйон маленькими порціями.
Коли рис буде майже готовий, спробуйте, чи достатньо солі, а заодно поперчіть.
Натираємо пармезан або інший твердий сир, щоб в кінці посипати ним готове різотто. Подавайте різотто гарячим, посипавши пармезаном.
Немає коментарів:
Дописати коментар