Translate

2012/12/11

Різотто з куркою

Різотто з куркою
інгредієнти:Оливкова олія 30млЦибуля ріпчаста 100гКуряче філе 400г
Перець солодкий жовтий 1 шт.Шафран 1/8 ч.л.Рис Арбор 350гСіль морська 1 ч.л.Вино біле напівсухе 200млКукурудза консервована 200гБульйон курячий 1200млПерець чорний мелений ¼ ч.л.Твердий сир 100г
У невеликій кількості олії обсмажуємо спочатку подрібнену цибулю, а потім додаємо дрібні шматочки курячого філе.
Коли курка побіліє, кладемо в сковороду кубики жовтого солодкого перцю.
Перемішуємо, готуємо кілька хвилин, потім додаємо шафран.
Всипаємо в сковороду рис, солимо, готуємо 2-3 хвилини. Додаємо вино невеликими порціями, продовжуючи помішувати. Коли вино вбереться, починаємо невеликими порціями вливати гарячий бульйон.
Додаємо кукурудзу.
Продовжуємо помішувати і вливати киплячий бульйон маленькими порціями.
Коли рис буде майже готовий, спробуйте, чи достатньо солі, а заодно поперчіть.
Натираємо пармезан або інший твердий сир, щоб в кінці посипати ним готове різотто. Подавайте різотто гарячим, посипавши пармезаном.

Немає коментарів:

Дописати коментар