Рис по-іспанськи
інгредієнти:
- Вершкове масло - 110 г
- Лук - 150 г (дрібно рубаний)
- Селера - 100 г (дрібно нарізаний)
- Часник - 2 зубчики
- Рис непріготовленний - 1 склянка
- Курячий бульйон - 400 мл
- Соус сальса - 1 склянка
- Сіль - ½ чайної ложки
- Перець - 1/8 чайної ложки
- Орегано - ½ чайної ложки
- Базілін - ½ чайної ложки
Приготування:
Наріжте овочі. Нагрійте вершкове масло в сковороді. Обсмажте цибулю, селеру, часник і всипте рис. Гасіть поки рис не почне ставати коричневим (8-10 хвилин). Додайте інші інгредієнти і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь, закрийте кришкою і на маленькому вогні готуйте близько 20 хвилин до готовності рису.
Немає коментарів:
Дописати коментар