Шоколадні булочки за півгодини
інгредієнти:
- 300 г борошна
- 2 чайних ложки розпушувача
- 1 чайна ложка соди
- 1/2 чайної ложки солі
- 2 столових ложки цукру
- 75 г холодного нарізаного шматками вершкового масла
- 150 мл холодного молока
-гіркий шоколад (60%) - кількість залежить від того, наскільки Ви любите шоколад
- 1 яйце (збити для змащування)
Приготування:
Духовку нагрійте до 210 C, деко застелити папером для випічки.
Борошно змішайте з розпушувачем, содою, сіллю і цукром у великій мисці. Руками
розітріть масло в борошняної суміші.
Влийте молоко і замісити тісто. Розімніть його на дошці, присипаної борошном, і розкачати в прямокутник товщиною в 3 мм.
Розріжте прямокутник на 12 рівних частин і на кожну викладіть шматочки шоколаду (чим більше, тим краще :)).
Оберніть шоколад тестом і злегка притисніть по краях, щоб закріпити. Перекладіть булочки на деко і кожну змастіть збитим яйцем. Випікайте 15-20 хвилин до золотистої скоринки.
Дістаньте булочки з духовки і подавайте з кавою і молоком.
Немає коментарів:
Дописати коментар