Деруни
інгредієнти:
Картопля - 1 кг
Цибуля ріпчаста (100г) - 1 шт
Сіль - 1 чайна ложка
Перець чорний мелений - ½ чайної ложки
Рослинна олія - 100 мл
Час приготування: 40 хвилин
Порцій: 8
Калорійність: 217 кКал на порцію
Картоплю очистіть і швидко натріть на дрібній тертці, щоб він не встиг потемніти.
Ріпчасту цибулю також натріть на тертці або подрібніть за допомогою блендера і додайте до картоплі. Якщо у вас сорт картоплі, яка швидко темніє, то краще кожну натерту порцію відразу змішувати з цибулею.
Картопляний сік злийте або вичерпати ложкою.
Посоліть і поперчіть тісто.
На розігріту сковороду з рослинним маслом акуратно викладайте по столовій ложці картопляного тіста.
Смажте на середньому вогні до золотисто-коричневого кольору з обох сторін.
Немає коментарів:
Дописати коментар