Салат "Кремлівський"
інгредієнти:
- 4 картоплі
- 2 моркви
- 250 г свіжої капусти
- 5 яєць
- 1 склянка волоських горіхів
- 300 г майонезу
Приготування:
Картопля і яйця відварити і почистити. Картоплю нарізати кубиками. У яєць варені жовтки відокремити від білків. І жовтки, і білки дрібно порубати (зручно просто розім'яти виделкою).
Капусту тонко нашаткувати, посолити, перемішати.
Горіхи обсмажити, постійно перемішуючи, на сухій сковороді до світло-золотистого кольору. Остудити і дрібно порубати.
Сиру моркву натерти на крупній тертці.
Тепер починаємо збирати наш салат. На блюдо шарами викладаємо складові:
1. Картопля. Злегка просаливаемой і змащуємо майонезом.
2. Морква. Знову просаливаемой і змащуємо майонезом.
3. Жовток і майонез.
4. Капуста, віджата від соку. Майонез.
5. Білки. Майонезом не змащуємо.
6. Горіхи.
Для більш яскравого смаку в майонез можна додати трохи товченого часнику. Краще дати салату пару годин перед з'їденого постояти, просочитися, охолодитися і подружитися з усіма верствами.
Різати і подавати, як торт.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар