Руляда з телятини з баклажанами
Інгредієнти:
Цибулина
Оливкова олія
1 середній баклажан
1 великий жовтий або червоний болгарський перець
Часник - 3 зубчики
По ½ чайній ложці: сухий чебрець, розмарин і майорів
Шавлія - 1 столова ложка, нарубати
Базилік - 1 столова ложка, нарубати
Сіль і перець
Теляча вирізка - 400 г
Сухе біле вино - ½ склянки
Томат-паста - 1 банка
Гілочка розмарину
Петрушка
Свіжий хліб
Приготування:
1) Очистіть баклажан, дрібно нарубати цибулю, баклажан і перець. Обсмажте цибулю. Викладіть в сковороду баклажан: перець, 3 зубчики часнику і сухі трави. Готуйте хвилин 6 до м'якого стану. Додайте шавлія, базилік і сіль з перцем на свій розсуд. Через хвилину знімайте з вогню і перекладіть овочі в миску.
2) Відбийте вирізку, посоліть і поперчіть її. Викладіть половину начинки, скрутіть рулет і закріпіть зубочистками, щоб не вилізла начинка. Інші овочі залиште для гарніру.
3) В тій же сковороді нагрійте оливкова олія на середній вогні і обсмажте руляду з усіх боків до коричневої скоринки. Викладіть в сковороду з рулядой томат-пасту, посоліть / поперчіть, закиньте гілочку розмарину. Закрийте сковороду кришкою і залиште гаситися на маленькому вогні хвилин на 20.
4) Овочі, що залишилися змішайте з невеликою кількістю томат-пасти і подавайте разом з рулядой. Присипте петрушкою.
Немає коментарів:
Дописати коментар