Сирні оладки
інгредієнти:
Борошно - ¼ склянки
Сіль - ½ чайної ложки
Яйце - 2 шт
Вершки - 3 столових ложки
Сир фета - 110 г
Швейцарський сир - 60 г
Чеддер - 110 г
Петрушка рубана - ½ склянки
Борошно - ½ склянки (для обвалювання)
Оливкова олія - 1/3 склянки (для смаження)
Приготування:
Борошно та сіль змішайте в мисці. Додайте яйця і перемішайте дерев'яною ложкою до однорідної маси. Додайте тертий сир і січену петрушку і перемішайте.
У тарілку висипте борошно. Зліпити оладки, обваляйте їх у мук і обсмажте на сковороді з обох боків до золотисто-коричневої скоринки.
Немає коментарів:
Дописати коментар