Налисники:
125 гр. муки
15 гр. цукру
щіпка солі
2 яйця
325 мл. молока
100 мл. сметани жирної 21%
декілька крапель ванільної есенції
олія для смаження
Начинка:
3 ст. лож. цукру
6 ст. лож гарячої води
5 бананів
Цукор висипати на розігріту суху сковорідку. Коли він розтопиться і стане темно- золотого кольору, тоді поступово влити воду (гарячу), по ложці. Весь час помішувати. І відразу ж викласти в сковорідку порізані банани,не перестаючи при цьому помішувати. Все це повинно робитись на середньому вогні. Тушити масу, поки банани не змягкнуть. Якщо цукор швидко зкармелізується в тверді грудки, то можна ще додавати воду і помішувати,Ю щоб грудки розійшлись.
повинна вийти така масса
125 гр. муки
15 гр. цукру
щіпка солі
2 яйця
325 мл. молока
100 мл. сметани жирної 21%
декілька крапель ванільної есенції
олія для смаження
Начинка:
3 ст. лож. цукру
6 ст. лож гарячої води
5 бананів
Цукор висипати на розігріту суху сковорідку. Коли він розтопиться і стане темно- золотого кольору, тоді поступово влити воду (гарячу), по ложці. Весь час помішувати. І відразу ж викласти в сковорідку порізані банани,не перестаючи при цьому помішувати. Все це повинно робитись на середньому вогні. Тушити масу, поки банани не змягкнуть. Якщо цукор швидко зкармелізується в тверді грудки, то можна ще додавати воду і помішувати,Ю щоб грудки розійшлись.
повинна вийти така масса
Немає коментарів:
Дописати коментар