Translate

2013/02/26

Грибний салат з картоплею в савойських човниках


Пропонуємо вашій увазі найпростіший салат з найдоступніших продуктів, який користується популярністю завжди і у всіх. Настільки він яскравий за смаком, настільки ароматний, що припаде до смаку всім-всім. Постоявши деякий час в холодильнику салат робиться ще смачнішим, і назавтра в тому числі, не дивлячись, на те, що в салаті присутній свіжий огірочок.

Інградієнти:

    Гриби свіжі, або заморожені - 200г
    Цибуля фіолетова - 1 цибулина середнього розміру
    Картопля - 3 невеликих бульби
    Квасоля червона, консервована у власному соку - 150-200г
    Огірок свіжий - 1 шт.
    Кріп свіжий - невеликий пучок
    Олія оливкова - 1 ст.л.
    Листя савойської капусти для подачі
    ***
    Для заправки:
    Олія оливкова - 2 - 3 ст.л.
    Оцет яблучний або ягідний - 1 ст.л.
    «Табаско» - кілька крапель
    Сіль морська за смаком
    Перець чорний мелений за смаком

Спосіб приготування:

Картоплю відварити в мундирі. Охолодити.
Цибулю порізати тонкими півкільцями.
Гриби (підійдуть будь-які гриби, в тому числі консервовані у власному соку печериці, і навіть солоні або мариновані грибочки, промиті від розсолу), тож гриби і цибулю злегка обсмажити на оливковій олії.
Картоплю очистити, порізати кубиками. Огірок порізати кубиками, кріп подрібнити.
Баночку квасолі відкинути на сито, промити кип'яченою водою від розсолу, дати рідини стекти. 
З'єднати всі овочі, перемішати.
Для заправки з'єднати оливкову олію з оцетом і «Табаско», посолити і поперчити за смаком, полити салат і прибрати в холодильник на годинку-другу.
Салат розкласти в листя савойської капусти порційно і подавати.

Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Салати, де ви знайдете рецепти салатів на будь-який смак!

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар