Чому мамин? Бо готувала мама. Він ніжний та легкий, а готувати його дуже просто. Цей салат сподобається дітям та дорослим і прикрасить Ваш стіл як на звичайний обід, так і у святковий день!
Інградієнти:
яйце варене:4-шт;
твердий сир:100-г;
яблука:2-шт;
цибуля ріпчаста:1-шт;твердий сир:100-г;
яблука:2-шт;
лимонний сік:2-ст.л;
майонез:150-г
Спосіб приготування:
Цибулю очистити, нарізати соломкою, обдати окропом, щоб забрати гіркоту та остудити. Зварені вкруту яйця потерти на крупній тертці. Яблука очистити від шкірки і серцевини, нарізати соломкою і трошки скропити лимонним соком. Підготовлені продукти пошарово укласти в велику пласку тарілку, змащуючи кожен шар майонезом, в послідовності: цибуля, яблука, яйця. При подачі посипати тертим сиром.
Якщо вам хочеться дізнатись, які ще смачні та оригінальні салаты можна приготувати - підключайте свою фантазію! Додавайте несподівані інгредієнти та нехай всі ваші кулінарні експерименти будуть успішними!
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар