Ніжне філе у поєднанні з консервованими овочами дозволяють створити новий чудовий смак! Спробуйте цей чудовий салат і ви!
Інгредієнти:
куряче філе:1-шт;
крохмаль:2-ст.л;
маринований болгарський перець:2-шт;
консервована кукурудза:3-ст.л;
консервований горошок:3-ст.л;
рослинна олія для смаження;
зелень для прикраси
Спосіб приготування:
Куряче філе нарізаємо невеличками смужками. Солимо, додаємо крохмал та перемішуємо.
Обсмажуємо на рослинній олії до готовності.
Даємо вистигнути.
Перець нарізаємо маленькими шматочками.
Додаємо його до курячого філе, пермішуємо.
Додаємо консервовану кукурудзу, перемішуємо.
Додаємо консервований зелений горошок.
Перемішуємо наш салат та відправляємо в холодильник на кілька хвилин, щоби інгредієнти подружились між собою.
Викладаємо в салатник, прикрашаємо зеленню - готово!
Обсмажуємо на рослинній олії до готовності.
Даємо вистигнути.
Перець нарізаємо маленькими шматочками.
Додаємо його до курячого філе, пермішуємо.
Додаємо консервовану кукурудзу, перемішуємо.
Додаємо консервований зелений горошок.
Перемішуємо наш салат та відправляємо в холодильник на кілька хвилин, щоби інгредієнти подружились між собою.
Викладаємо в салатник, прикрашаємо зеленню - готово!
Немає коментарів:
Дописати коментар