Translate

2013/02/20

Рогалики з начинкою


Ці рогалики мають не лише привабливий вигляд, але і надзвичайний смак, який нагадує смак дитинства. Цими рогаликами можна не лише прикрасити святковий стіл, але і смачно нагодувати гостей.

Інгредієнти:

Для тіста потрібно:
200 гр маргарину
200 гр сметани
500 гр борошна
Для начинки потрібно:
300 гр згущеного молока (або варення)

Спосіб приготування:

Замішуємо з усіх інгредієнтів тісто, та кладемо його на 1 годину в холодильник.
Розділяємо тісто на 4 однакові частини, кожну з яких розкатуємо у вигляді кола та нарізаємо на трикутнички.
Кладемо начинку на широку частину трикутничка та скручуємо у вигляді трубочки. Випікаємо в добре розігрітій духовці при температурі 180 С до золотистої скоринки.
Перед подачею на стіл посипаємо цукровою пудрою або поливаємо розігрітим шоколадом.

Немає коментарів:

Дописати коментар