Translate

2013/02/20

Спартак з масляним кремом та бананами


Усім відомий шоколадний спартак чудово поєднується з ніжним та солодким масляним кремом. А особливою родзинкою цього торту є ароматні кружальця бананів.

Інгредєінти:

готові коржі для спартака;
банани:8-шт;
шоколадна глазур:1-пакет;
горіхи подрібнені
Для крему:
молоко:0,5-л;
борошно:7-ч.л;
цукор:1-стак;
масло:450-г;
сік з лимона або ваніль.

Спосіб приготуваня:

1. 0,3 л молоко прокипятити. В 200 г молока розвести борошно. Коли 0,3 л закипить - влити борошно з молоком та помішувати поки не загусне. Всипати цукор і добре розмішати. Масло розтерти і порційно додавати в охолоджену суміш. Добре збити міксреом. В кінці додати сік з лимона або ваніль. МОжна додавати какао - тоді вийде шоколадний крем.
2. Коржі пермазувати кремом та перекладати порізаними бананами.
3. Глазур приготувати згідно  інструкції на пакетику. Полити нею торт та посипати його подрібненими горіхами.

Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ торти, щоб дізнатись ще більше рецептів казково смачних тортиків та пляцків!

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар