Відмінне доповнення до будь-яких супів-пюре, а також до цибульного супу. Ними з успіхом можна замінити хліб і грінки.
Інградієнти:
Грюер (швейцарський сир) 150 г
Вершкове масло 80 г
Борошно пшеничне 150 г
Молоко коров'яче 100 мл
Розпушувач тіста 3 г
Вершкове масло 80 г
Борошно пшеничне 150 г
Молоко коров'яче 100 мл
Розпушувач тіста 3 г
Спосіб приготування:
Розм'якшене масло змішайте з натертим сиром.
Додайте борошно, молоко, розпушувач і сіль. Швидко замісіть тісто.
Скачайте тісто в шар і приберіть в холодильник на 30 хвилин.
Охолоджене тісто розкачайте в пласт товщиною близько 5 мм і наріжте на вузькі смужки шириною 2 см і довжиною близько 15 см. Кожну смужку накрутіть на паличку чи олівець, а потім акуратно вийміть її.
Розкладіть спіральки на листі, застеленому папером для випічки і поставте в розігріту до 200 градусів духовку.
Випікайте близько 15 хвилин до золотистого кольору.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар