Інгредієнти:
Масло вершкове - 400г
Борошно - 2 склянки
Цукор - 0,5 склянки
Молоко згущене - 2 банани
Шоколад молочний - 300 г
Приготування:
1. Масло нарізаємо кубиками (3 кубика відкласти для карамельної маси), додаємо борошно, цукор, можна ще півчайної ложечки солі ... все перемішуємо, краще
всього скористатися блендером, буде набагато легше і швидше!
2. Ось така крихітка вийшла, тепер висипаємо цю крихту в форму .. гарненько утрамбовує, розрівнюємо. Ставимо в духовку при 180 град. на 20 хвилин
3. Тепер в сковороді будемо готувати карамельну масу! Для цього кладемо 3 кубики масла, виливаємо 2 банки згущеного молока. Ставимо на вогонь і починаємо проварювати до утворення карамельної маси
4. Маса починає густіти! І готово! (Приблизно хвилин 20 щоб приготувалася наша карамельна маса)
5. На повністю остиглий корж викладаємо масу і добре розрівнюємо! Ось так :)
6. Шоколад топимо в мікрохвильовці або на водяній бані. У мене було 2 плитки десертного і 1 молочного шоколаду. Виливаємо шоколад зверху на карамель ...
... Добре розрівнюємо і прибираємо в холодильник для повного застигання.
7. Тепер виймаємо ... нарізаємо ... і насолоджуємося! Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар