Translate

2013/03/13

Банановий пудинг


Багатий смак, повітряна текстура і маса задоволення - ось, що вам подарує пудинг за нашим рецептом.

Інградієнти:

     4 шт банана
     2 стакан збитих густих вершків
     200 г вашого улюбленого печива
     2 ч.л. лимонного соку
     1 шт пачка пудингу
    
2 банки згущеного молока

Спосіб приготування:

Пудинг розчиніть в склянці теплої води і проваріть 5 хвилин. Потім влийте в нього згущене молоко і помішуйте поки пудинг не стане однорідним. Поставте пудинг в холодильник і дайте йому застигнути.
У прозору миску викладіть печиво. Зверху вилийте пудинг.
Наступним шаром укладіть вершки. Довільно розмістіть трохи печива.
Банани наріжте кільцями і укладіть поверх вершків. Банани збризніть лимонним соком, так вони не будуть темніти.
Поставте пудинг в холодильник на кілька годин, і можете подавати до столу.

Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Мармелад та муси, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних десертів!

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар