Багатий смак, повітряна текстура і маса задоволення - ось, що вам подарує пудинг за нашим рецептом.
Інградієнти:
4 шт банана
2 стакан збитих густих вершків
200 г вашого улюбленого печива
2 ч.л. лимонного соку
1 шт пачка пудингу
2 банки згущеного молока2 стакан збитих густих вершків
200 г вашого улюбленого печива
2 ч.л. лимонного соку
1 шт пачка пудингу
Спосіб приготування:
Пудинг розчиніть в склянці теплої води і проваріть 5 хвилин. Потім влийте в нього згущене молоко і помішуйте поки пудинг не стане однорідним. Поставте пудинг в холодильник і дайте йому застигнути.
У прозору миску викладіть печиво. Зверху вилийте пудинг.
Наступним шаром укладіть вершки. Довільно розмістіть трохи печива.
Банани наріжте кільцями і укладіть поверх вершків. Банани збризніть лимонним соком, так вони не будуть темніти.
Поставте пудинг в холодильник на кілька годин, і можете подавати до столу.
Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Мармелад та муси, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних десертів!
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар