Вам буде потрібно:
1, 2 кг яловичої вирізки
250 г печериць, або будь-яких грибів, які Вам подобаються
1-1,5 чашки жирних вершків
5-6 шт лаврового листа
1 велика цибулина
2 столові ложки борошна
мелений чорний перець за смаком
сіль за смаком
рослинна олія для смаження
розсипчаста гречана каша як гарнір
Як готувати:
1. Розігрійте в високій сковороді 2 столові ложки рослинної олії на середньому вогні. Очистіть цибулю, наріжте його тонкими четвертинками кілець і обсмажте до коричневого кольору, помішуючи.
2. Очистіть і наріжте скибочками гриби, додайте в сковороду, перемішайте і продовжуйте смажити, поки не випарується сік.
3. Поки готуються гриби, наріжте м'ясо тонкими смужками. Збільште вогонь і покладіть м'ясо в сковороду. Смажте, помішуючи, поки кожен шматочок не обсмажиться.
4. Додайте в сковороду муку, лавровий лист і вершки.
5. Посоліть за смаком, приправте меленим чорним перцем, накрийте кришкою, зменшіть вогонь до помірного і тушкуйте, поки м'ясо не стане м'яким. Подавайте з розсипчастою гречаною кашею.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар