Translate

2013/03/12

Нарізний вишневий пиріг


Це дуже простий і дуже смачний пиріг. Структура м'якушки у нього дуже пухка і м'яка. Замість вишень можна використовувати інші ягоди - смородину, чорницю, малину. Попередньо розморожувати їх не потрібно. При подачі пиріг за бажанням можна сервірувати кулькою ванільного морозива або пломбіру.

інгредієнти:


- 220 г вершкового масла
- 180 г цукру
- 1 столова ложка ванільного цукру
- 3 яйця
- 2 чайні ложки разризлітеля
- 1/4 чайної ложки солі
- 330 г борошна
- 400 г вишні

Приготування:

Розм'якшене вершкове масло збиваємо з цукром до пишноти. По одному додаємо яйця, вмішуємо ванільний цукор.

Борошно просіваємо з розпушувачем і сіллю, потроху додаємо в масляну масу і замішуємо однорідне тісто.

Прямокутний деко змащуємо маслом і застиляємо пергаментом. Викладаємо тісто. Зверху розкладаємо ягоди (великі ріжемо навпіл).

Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 40-45 хвилин, до сухої сірники.

10 хвилин охолоджуємо у формі, потім перекладаємо на решітку і повністю Остуджуємо. Нарізаємо на квадратики і перед подачею посипаємо цукровою пудрою (за бажанням).


 

Немає коментарів:

Дописати коментар