інгредієнти:
бісквіт
-100 Г вершкового масла
-100 Г чорного шоколаду
-100 Г цукру
-3 яйця
-100 Г муки
-2 Ч.л. коньяку
-1 Ч.л. розпушувача (або гашеної соди)
крем
-1 яйце
-1 / 2 склянки цукрової пудри
-100г розм'якшеного вершкового масла
-для ванільного крему-ваніль
-для шоколадного крему-1/2 плитки шоколаду (розтопити)
-1 / 2 плитки шоколаду на посипання.
Приготування:
1. Вершкове масло і шматочки шоколаду розтопити в мікрохвильовій печі протягом 2 хвилин.
2. 100г цукру збити з 3 яйцями, додати борошно, розпушувач, коньяк і розтоплені шоколад і масло.Хорошо вимісити тісто.
3. Випікати в мікрохвильовій печі в термостійкої посуді протягом 7 хвилин.
4. Поки бісквіт печеться робимо крем-1 яйце збиваємо з цукровою пудрою, вимішуємо з м'яким вершковим маслом і додаємо або ваніль, або розтоплений шоколад, залежно від того, який крем ми хочемо приготувати.
5. Бисквиту даємо охолонути, розрізаємо його поперек на 4-5 частин, змащуємо кремом і обсипаємо шоколадною крихтою.
Немає коментарів:
Дописати коментар