Translate

2013/03/19

Човники з листкового тіста з картоплею, м'ясом і огірочками


Ігредіенти:

картопля - 1 кг.
м'ясо (будь-яке!!!) - 400 гр.
цибулина - 1 велика
огірочки солоні -3-4 шт (маленькі)
тісто листкове - 500 гр. (у мене було готове, дріжджове, різане на квадрати ...)
яйце - 1 шт. (змастити човники)
сир твердий-50 гр (для посипання човників, але можна і без нього)

Приготування:


1. картоплю відварити і зробити пюре, таке, як ви зазвичай робите для сім'ї
2. м'ясо порізати шматочками (у мене свинина, лопаткова частина, не пісна.) цибулю ріжемо півкільцями і обсмажуємо все наступним чином ... м'ясо на сильному вогні, помішуючи 3 хвилини, потім закладаємо цибулю, перемішуємо, зменшуємо газ і тушкуємо під кришкою ще 10 хвилин ... після відкриваємо кришку і на середньому вогні злегка випаровуємо сік ще 4 хв. вимикаємо!

3. огірочки ріжемо півкільцями або соломкою (якщо великі). огірочки тільки солоні або бочкові (від маринованих, магазинних оч сильно пахне оцтом ..), якщо у вас є побільше огірочків, додавайте, не пошкодуєте!

4. розморожене тісто ділимо на 4 частини (кожен пласт, у мене їх було 2, вийшло 8 човників) розгортаємо, прямокутник вийшов, більше нашої 1/4 рази в три. краю у розкачане тісто трохи тонше ніж середина.

5. викладаємо в центр дві, три ложки столові (з гіркою) приготоване пюре ... в центр обсмажене м'ясо і різані огірочки. з боків робимо поздовжні розрізи.

6. тепер загортаємо черзі кожну зі сторін, таким чином, щоб розріз був по центру.

7. надаємо форму човники нашому виробу, защипувати боки.

8. викладаємо на деко, у мене мало місця на формі і я проклала кожен човник папером для випічки. змащуємо човники збитим курячим яйцем, трохи можна полити у всередину, і злегка закриваємо центр сиром тертим.

9. ставимо в розігріту до 180 градусів духовку ... даємо зарум'яниться, так як всі інгредієнти вже готові, достатньо буде 25 хвилин. Смачного!







Немає коментарів:

Дописати коментар