Торт виходить як справжня шоколадка баунті. Такий смачний, правда дуже ситний.
Час приготування: 50 хв. охолодження
Порцій: 8
Інгредієнти:
Для тіста:
250 гр. масла або маргарину
200 гр. цукру
200гр. борошна
2-2,5 ч.л ложки розпушувача
4 яйця
4 ст.л. молока
3 ст.л. пудри какао
Для начинки:
500мл. молока
6 ст.л. манної крупи
200гр. масла
200гр. цукру
200гр. кокосової стружки
для глазурі 200 г молочного шоколаду
Приготування:
1. Приготувати тісто: масло / маргарин розтопити і всі інгредієнти змішати, вилити тісто у форму. Випікати в розігрітій духовці при 175 гр. приблизно 50 хвилин. Дати охолонути, а потім розрізати на 2 частини.
2. Приготувати крем: з молока і манки приготувати манну кашу - коли молоко почне закипати, по одній ложки ввести манку і постійно заважати (5 хвилин).
Масло (м'яке, трохи растаевшее) окремо збити міксером з цукром.
3. Змішати кашу, стружку, масло з цукром і цією сумішшю намазати остиглі коржі.
4. Останній шар змастити глазур'ю (для цього розтопіть шоколад) і поставте в холодне місце щоб глазур застигла.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар