Translate

2013/03/19

Торт "Bounty"


Торт виходить як справжня шоколадка баунті. Такий смачний, правда дуже ситний.

Час приготування: 50 хв. охолодження
Порцій: 8

Інгредієнти:

Для тіста:
250 гр. масла або маргарину
200 гр. цукру
200гр. борошна
2-2,5 ч.л ложки розпушувача
4 яйця
4 ст.л. молока

3 ст.л. пудри какао

Для начинки:
500мл. молока
6 ст.л. манної крупи
200гр. масла
200гр. цукру
200гр. кокосової стружки
для глазурі 200 г молочного шоколаду

Приготування:

1. Приготувати тісто: масло / маргарин розтопити і всі інгредієнти змішати, вилити тісто у форму. Випікати в розігрітій духовці при 175 гр. приблизно 50 хвилин. Дати охолонути, а потім розрізати на 2 частини.

2. Приготувати крем: з молока і манки приготувати манну кашу - коли молоко почне закипати, по одній ложки ввести манку і постійно заважати (5 хвилин).
Масло (м'яке, трохи растаевшее) окремо збити міксером з цукром.

3. Змішати кашу, стружку, масло з цукром і цією сумішшю намазати остиглі коржі.

4. Останній шар змастити глазур'ю (для цього розтопіть шоколад) і поставте в холодне місце щоб глазур застигла.

Смачного!






Немає коментарів:

Дописати коментар