Час приготування: 50 хвилин
Порцій: 4
Інгредієнти:
3 скибочки білого хліба, нарізаного крупними кубиками
1/3 чашки молока
120 бекону, дрібно нарізаного
1 маленька цибулина, дрібно нарізана
1 зубчик часнику, подрібненого
1 столова ложка оливкової олії
1 велике яйце
400 г курячого фаршу
2 столові ложки томатної пасти
3 столові ложки дрібно нарізаної петрушки
Приготування:
1. Встановіть решітку у верхній третині духовки. Розігрійте духовку до 200С. У маленькій мисці змішайте хліб і молоко і залиште вбиратися близько 4 хвилин.
2. У великій сковороді на середньому вогні обсмажте бекон до коричневого кольору і злегка хрусткої скоринки. Зніміть бекон зі сковороди за допомогою шумівки і дайте йому охолонути на паперовому рушнику.
3. Покладіть в ту ж сковороду цибулю і по 1/2 чайної ложки солі і свіжомеленого перцю. Готуйте до м'якості. Додайте часник і готуйте протягом ще 30 секунд або до появи аромату. Зніміть з вогню і відставте убік.
4. Відіжміть хліб, щоб видалити надлишки молока. У велику миску покладіть курячий фарш, 1 столову ложку томатної пасти, грудинку, цибулю, хліб, зелень петрушки і 1 яйце. Добре перемішайте і сформуйте 12 фрикадельок. Розкладіть фрикадельки на аркуші для випічки.
5. Змішайте 1 столову ложку томатної пасти і оливкове масло і намажте зверху на фрикадельки. Запечіть фрикадельки в духовці 15-20 хвилин.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар