Інгредієнти:
- Свіжий картопля (6-7 середніх картоплин);
- Рослинна олія (2 ст. Ложки);
- Зелень базиліка (пучок);
- Зелень кропу (пучок);
- Перець паприка (2 ст. Ложки);
- Сушений орегано (1 ст. Ложка);
- Сіль (1/2 ч. ложки).
Приготування:
1. Картоплю (беремо свіжу, якраз зараз саме час) ретельно миємо й нарізаємо часточками.
2. Змішуємо олію зі спеціями і подрібненою зеленню.
3. Обмащуємо картопляні часточки заправкою.
4. Викладаємо у форму на фольгу
5. Ставимо в розігріту духовку на 20-30 хвилин.
6. Подаємо зі свіжими овочами. Смачного!
Автор рецепту - Олена Соколова
Немає коментарів:
Дописати коментар