Інгредієнти:
- Картопля
- Печериці
- Цибуля
- Борошно
- Оливкова олія
- Сіль, перець
- Сметана
Приготування:
1. Картоплю очистити, нарізати тонкими кружечками.
2. Цибулю дрібно нарізати і перемішати зі столовою ложкою борошна! Пояснюю навіщо. По-перше, він буде дуже золотистим і красивим після обжарювання, а по-друге, це додасть потрібну консистенцію готового блюда. До речі, цей же прийом дуже хороший для приготування різних соусів! Цибулю, відповідно обсмажуємо на оливковій олії.
3. Гриби теж ріжемо на невеликі шматочки. І теж обсмажуємо. Окремо від лука!
4. Отже! Викладаємо картоплю в форму, додаємо гриби, цибулю, спеції і сметану! Все добре перемішуємо! І запікаємо 40 хвилин при 180 градусах!
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар