Translate

2013/03/12

Печінка у сметані


Інградієнти: 


700г. телячої печінки,
2-3 середні цибулини,
50гр. олії,
200гр. сметани,
мука, сіль, перець, зелень




Спосіб приготування:





Печінку помити, почистити від плівок та прожилок. Порізати на кусочки, товщиною 15 мм,  відбити, поперчити.

Цибулю порізати півкільцями і злегка підтушити на розігрітій сковорідці.

Відсунувши на сторону цибулю, печінку вмочуємо в муку і обсмажуємо по 7 хв. з кожної сторони.

До  сметани додаємо сіль, розмішуємо і вливаємо до печінки.

Тушкуємо 15 хв. В кінці додаємо зелень.

Подавати з картоплею чи макаронами.

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар