Інградієнти:
700г. телячої печінки,
2-3 середні цибулини,
50гр. олії,
200гр. сметани,
мука, сіль, перець, зелень
Спосіб приготування:
Печінку помити, почистити від плівок та прожилок. Порізати на кусочки, товщиною 15 мм, відбити, поперчити.
Цибулю порізати півкільцями і злегка підтушити на розігрітій сковорідці.
Відсунувши на сторону цибулю, печінку вмочуємо в муку і обсмажуємо по 7 хв. з кожної сторони.
До сметани додаємо сіль, розмішуємо і вливаємо до печінки.
Тушкуємо 15 хв. В кінці додаємо зелень.
Подавати з картоплею чи макаронами.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар