Translate

2013/03/12

Салат корейський


Відчуйте смак корейського салату – вишукане поєднання печінки та моркви по - корейськи. Він дуже легко і швидко готується і підходить як для звичайної вечері, так і для свят!

Інградієнти:

Куряча печінка - 0,5 кг
Морква по корейськи - 300г
Горошок зелений для прикраси
Майонез
Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

Печінку промити і зняти плівку. Відварити до готовності в підсоленій воді приблизно протягом 20 хвилин.

Порізати соломкою готову печінку. Змішати з морквою. Посолити, поперчити і заправити майонезом. Зверху прикрасити зеленим горошком.

Страви з печінки полюбляють справжні гурмани, то ж спробуйте на друге приготувати печінку в сметані!

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар