До вашої уваги рецепт легендарного морозива під назвою крем – брюле, яке є фантастично смачним і легким у приготуванні. Отже не баріться і швидше почастуйте своїх близьких та друзів чудовим десертом.
Інгредієнти:
200 гр цукру
3 яйця (лише жовтки)
цедра лимона
Спосіб приготування:
150 грам цукру розтоплюємо в глибокій сковорідці та заливаємо вершками. Ретельно перемішуємо, щоб цукор розчинився.
Жовтки збиваємо з цукром і лимонною цедрою до утворення піни. Жовтки повинні побіліти.
Додаємо жовтки до карамельної маси та прогріваємо на маленькому вогні постійно перемішуючи, щоб суміш загустіла.
Суміші даємо охолонути і ставимо у морозильну камеру.
Перед подачею прикрашаємо тертим шоколадом або подрібненими свіжими фруктами.
Перед подачею прикрашаємо тертим шоколадом або подрібненими свіжими фруктами.
Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Десерти, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних сорбетів та морозива!
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар