Шоколадні млинці виходять дуже ніжними, легкими та зі шматочками злегка розтопленого шоколаду, який буде неодмінно розчинятися у вашому роті. Ці млинці дуже легко готуються і виходять просто неперевершеними.
Інгредієнти:
2 яйця
100 мл вершків
100 мл молока
1 ч. л розпушувача
70 гр шоколаду
2 ст. л ванільного цукру
вершкове масло (для смаження)
цукрова пудра
Спосіб приготування:
Подрібнюємо шоколад ножем. Яйця розділяємо на жовтки та білки. Жовтки збиваємо з молоком, вершками та ванільним цукром.
Борошно просіюємо, додаємо розпушувач. Все це висипаємо яєць. Замішуємо тісто.
До тіста додаємо подрібнений шоколад.
Білки збиваємо з сіллю до білої піни. Акуратно підмішуємо до тіста збиті білки.
Випікаємо на розігрітій сковорідці, на середньому вогні з обох сторін до повної готовності.
Перед подачею посипаємо цукровою пудрою або розтопленим шоколадом.
Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Млинці, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних оладок та млинців!
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар