Translate

2013/03/11

Пряні курячі крильця


3-4 порції
Час маринування: 2:00
Час приготування 40 хвилин
800 грам курячих крилець
Для маринаду:
300 мл кефіру
1 пучок м'яти, тільки листя, крупно порізати
2 ст.л. приправи гарам масала
1 ч.л. паприки (бажано копченої)
2 см. корінця імбиру, подрібнити
5 крапель Вустерський соусу

Цедра 1-го лимона
Сіль за смаком
1) Усі інгредієнти для маринаду змішати у великій мисці. Помістити курячі крильця і добре перемішати. Залишити на 2 години в холодильнику маринуватися.
2) Духовку розігріти до 200 ᵒ С.
3) Вийняти крильця з маринаду і викласти на грати, розміщену на деку. На деко влити 1 стакан води, щоб не пригорали стікають соки. Вставити деко в духовку і пекти 20-25 хвилин. До готовності крилець.
4) Вийняти крильця з духовки і подавати.
Приємної Вам трапези!

Автор рецепту - Вікторія Попін


 


Немає коментарів:

Дописати коментар