Translate

2013/03/15

Курка «Пікассо»



97ккал. на 100гр.
Грудка куряча - 4 штуки
Цибуля - 2 штуки
Перець болгарський - 3 штуки
Часник - 3 зубчики
Помідори - 4 штуки
Бульйонний кубик овочевий - 1 штука
Сир - 100 г
Суміш італійських трав - 1 столова ложка
Вода - 1/2 склянки
Молоко-1/2 склянки
Горіх мускатний - 1 щіпка
Сіль - за смаком
Перець чорний мелений - за смаком


Поріжте болгарський перець кільцями (краще вибрати трьох різних кольорів - це виглядає яскравіше), попередньо видаливши насіння. Цибулю нарізати півкільцями, часник натерти на дрібній тертці.
Курячі грудки посолити, поперчити, перекласти у форму, зверху укласти цибулю і болгарський перець

Тертий часник помістити в сковороду, залити водою, додавши нарізані помідори (шкірку можна попередньо видалити), добре перемішати. Додати італійських трав, овочевий бульйонний кубик, сіль, перець, дрібку мускатного горіха. Влити півсклянки молока, перемішати.
Варити соус 5-7 хвилин на повільному вогні. Залити ним курку з овочами. Закрити фольгою, відправити в духовку при температурі 200 градусів на 30 хвилин.
Дістати, посипати натертим на тертці сиром, помістити курку назад у духовку, але вже без фольги, ще на 15 хвилин, поки сир не розплавиться.

Немає коментарів:

Дописати коментар