Translate

2013/03/15

Nutella по-домашньому


Інгредієнти:
Яйця - 2 шт,
Цукор - 3 склянки,
Какао - 2 столові ложки,
Борошно - 4 столові ложки,
Ванілін - щіпку або ванільний цукор
Фундук - 1 склянка
Масло вершкове - 1 чайна ложка,
Молоко - 2 склянки.

Приготування:
Яйця добре розтерти з цукром, додати борошно, какао, терті горіхи і вершкове масло і ванілін, суміш ретельно
перемішати. Після додати молоко і знову ретельно перемішати. Всю отриману суміш поставити на маленький вогонь варити помішуючи до загустіння. Різниці з коханою Nutella не відчуєте! Найулюбленіша страва для всієї родини на сніданок.

Немає коментарів:

Дописати коментар