Translate

2013/03/19

Вишневий пиріг з сирного тіста!


Інгредієнти:

150г вершкового масла
150г борошна
150г сиру
180г цукру
500г вишні
10г желатину

Приготування:


1. Вишневий пиріг з сирного тіста!

2. Вершкове масло ріжемо на шматочки в холодному вигляді і з'єднуємо з борошном, продовжуючи різати до тих пір, поки маса не стане досить однорідною, а шматочки дрібними, як крихти.

3. Додаємо цукор і сир, швидко замішуємо тісто, загортаємо у плівку і ставимо його в холодильник на півгодини-годину.

4. У цей час займаємося начинкою. Прямо заморожені вишеньки кладемо в каструлю, додаємо цукор і ставимо на невеликий вогонь. Кількість цукру можна змінювати в залежності від кислоти вишні.

5. Воду можна не додавати, так як в процесі нагрівання виділиться досить багато рідини з ягід.
В окремій чашці замочуємо желатин холодною водою (близько 50 мл) хвилин на 10-15.

6. Коли ягоди закиплять, потрібно вимкнути вогонь і додати в них замочений желатин. Ретельно все перемішати, щоб він повністю розчинився і поставити в прохолодне місце, щоб наша начинка остудилася до кімнатної температури.

7. Тісто розкачати шаром приблизно в 0,5-1 см і рівномірно розподілити по формі для випічки. Зробити кілька проколів виделкою. Випікати в розігрітій духовці протягом 15-20 хвилин при температурі 180 градусів до золотистого кольору.

8. На готову випечену основу потрібно викласти вишні (без рідини) і поставити наш напівфабрикат в холодильник. Також охолодити виділився сік. Коли вишневий сік почне трохи застигати, але буде ще рідким, його треба вилити на основу пирога і одразу ж поставити на холод.
Смачного!







Немає коментарів:

Дописати коментар