Якщо вам закортіло піци, а багато часу витрачати на неї не бажаєте - спробуйте ось такий рецепт хрустких піц на листковому тісті! Щодо начинки - обирайте улюблену!
Інградієнти:
Для 8 штук:
275 гр. листкового тіста
350-400 гр. брокколі
4-5 смужок бекону (копченої шинки)
1 червону цибулину
100 гр. сметани
75 гр. тертого сиру для запікання275 гр. листкового тіста
350-400 гр. брокколі
4-5 смужок бекону (копченої шинки)
1 червону цибулину
100 гр. сметани
сіль, перець
Спосіб приготування:
Духовку ставимо розігріватися до 200 градусів або 180 градусів з обдувом.
Брокколі помити і нарізати маленькими шматочками. Якщо заморожена - попередньо відварити 3 хвилини. Бекон нарізати на невеликі шматочки / смужки. Сметану змішати з сіллю і перцем.
Тісто розрізати на 8 частин. Кожну частину в серединці трохи притиснути / розплющити пальцями. Краї защипнути, вийдуть невеликі човники. Викласти їх на деко з пекарської папером. Кожну човник всередині змастити сметаною. Поверх викласти брокколі з беконом (і цибулею). Посипати тертим сиром. Броколі можна не солити, так як і сир і бекон уже досить солоні.
Випікати приблизно 20 хвилин, до золотистого кольору.
Швидко, ситно і не клопітно!
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар