Що може бути краще мексиканської кухні, яка є надзвичайно смачною, ароматною та пікантною? Спробувавши бурітоси та їх неперевершений смак, ви цього не забудете ніколи.
Інгредієнти:
3 болгарських перці
1 кг курячих грудок7 листочків тіста
500 гр сиру
2 ст. л соусу (чилі, тар-тар)
200 гр майонезу (легкого)
Спосіб приготування:
Нарізаємо курячі грудки на невеличкі шматочки. Після чого складаємо їх у велику миску, додаємо соус, перемішуємо і залишаємо маринуватися на 1 годину.
Обжарюємо куряче м'ясо близько 10 хвилин.
Тим часом нарізаємо перець і натираємо сир на тертці.
Беремо один листок тіста та починаємо викладати нашу начинку. Потім кладемо шматочки обсмажених грудок та посипаємо усе тертим сиром.
Беремо один листок тіста та починаємо викладати нашу начинку. Потім кладемо шматочки обсмажених грудок та посипаємо усе тертим сиром.
Завертаємо тісто та викладаємо його у форму.
Зверху бурітоси змащуємо майонезом і посипаємо сиром, який залишився. Готуємо в духовці при температурі 180 С близько 30 хвилин.
Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Закуски, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних закусок!
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар