Інгредієнти:
**** Для бісквіта: ****
1 склянка борошна,
3 яйця,
1 ст.л. меду,
1 ч.л. розпушувача,
1/4 ч.л. соди,
1 ст.л. рослинної олії,
півсклянки цукру.
*** Продукти для начинки: *
400 г сиру,
300 г кураги,
1 ст.л. (З гіркою) желатину,
500 мл апельсинового соку,
цукор - за смаком.
Приготування:
Спочатку спечемо бісквіт: яйця збити з цукром і медом
Борошно змішати з розпушувачем і содою
Додати в тісто муку і масло, ретельно вимісити
Отримане тісто вилити у форму і запікати 30-40 хвилин (до сухої зубочистки). Бісквіт відсудити розрізати на два коржі.
Для начинки: Желатин залити 200 мл соку і дати набрякнути, потім розпустити його.
Курагу залити 300 мл соку, проварити на повільному вогні, додавши півсклянки цукру. Потім відсудити її та пюріровать блендером. Далі змішати курагу з половиною розпущеного желатину.
Сир злегка збити з цукром, додавши цукор по своєму смаку. Влити залишився желатин, перемішати
Збірка: на перший корж (не виймаючи його з форми) викласти сир і дати сирному шару злегка застигнути хвилин 20 в холодильнику. Потім зверху укласти шар кураги, використавши її на 3/4. Наступним шаром укласти знову сир. Потім другий корж. Зверху торт залити залишилася масою з кураги. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар