Translate

2013/03/14

Торт "Катерина"



інгредієнти:

для тіста:
сметана 300гр
цукор 250гр
борошно 300гр
3 яйця
1 год. л. розпушувача
мак 1 ч. л.
горіхи волоські жменю
какао 4 ч. л.



крем:
600-700гр сметани
цукор 150гр
Розтоплений шоколад для прикраси.

Приготування:

Яйця збити з цукром, додати сметану. Борошно змішати з розпушувачем. З'єднати дві суміші і перемішати ложкою. Розділити тісто на три частини. В одну додати 2 ст.л.какао і горіхи, в іншу 2ст.л. какао, в третю мак. Випікаємо три коржі, при 180 гр, приблизно по 15 хвилин. Готуємо крем: змішуємо сметану з цукром. Збираємо наш тортик: Перший корж з какао і горіхами змащуємо кремом, потім світлий корж з маком, знову змащуємо кремом. Корж з какао порізати на кубики, вмочити в крем і укласти в хаотичному порядку зверху. Залишками крему полити тортик. Розтопити шоколад і полити поверх сметанного крему. Поставити торт в холодильник на пару годин, краще на ніч.

Немає коментарів:

Дописати коментар