Вам буде потрібно:
2 варених жовтки
40 г білого хліба без кірки
750 мл курячого бульйону
100 г білих грибів
половина пучка петрушки
30 г вершкового масла
2 курячих філе
130 мл вершків
сіль, перець
щіпка мускатного горіха
Як готувати:
1. Подрібнений хліб покласти в половину бульйону і довести до кипіння. Гриби і петрушку нарізати.
2. Масло розігріти в сковороді, обсмажити шматочки філе. Додати гриби, залити невеликою кількістю курячого бульйону, варити 10 хвилин.
3. Потім м'ясо, гриби, хліб з бульйоном, петрушку і жовтки збити в блендері, влити в каструлю і додати решті розігрітий бульйон і вершки.
4. Посолити, поперчити, додати мускатний горіх.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар