Translate

2013/03/16

Французький курячий суп-пюре


Вам буде потрібно:

2 варених жовтки
40 г білого хліба без кірки
750 мл курячого бульйону
100 г білих грибів
половина пучка петрушки
30 г вершкового масла
2 курячих філе
130 мл вершків
сіль, перець
щіпка мускатного горіха


Як готувати:

1. Подрібнений хліб покласти в половину бульйону і довести до кипіння. Гриби і петрушку нарізати.

2. Масло розігріти в сковороді, обсмажити шматочки філе. Додати гриби, залити невеликою кількістю курячого бульйону, варити 10 хвилин.

3. Потім м'ясо, гриби, хліб з бульйоном, петрушку і жовтки збити в блендері, влити в каструлю і додати решті розігрітий бульйон і вершки.

4. Посолити, поперчити, додати мускатний горіх.

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар