Translate

2013/03/05

Піца з яблуками


Піцу люблять всі! Приготуйте обід по-швидкому - спробуйте оригінальний рецепт соковитої і смачної піци з шинкою і яблуками.

Інградієнти:

- 200 г шинки,
- 2 яблука,
- 200 г твердого сиру,
- 1 упаковка готового дріжджового тіста,
- 1 великий помідор,
- 80 мл томатного соусу,
- рослинна олія,
- спеції, зелень, трави - за смаком,
- кілька листочків свіжої м'яти.
Зверніть увагу: крім шинки підійде також свинина або куряче філе.

Спосіб приготування:

1. Тонко розкачати тісто, додавши йому круглу форму. Потім викладсти в форму, змащену олією. Злегка примнути руками, змастити томатним соусом і посипати спеціями і травами.
2. Яблука вимити, вирізати серцевину і очистити від шкірки.
3. Наріжте яблука і помідори тонкими кружальцями, шинку - скибочками або пластинками.
4. Викласти на соус шинку, яблука і помідори, чергуючи один з одним. Посипати подрібненою зеленню і листям м'яти, накрити тертим сиром.
5. Піцу запікати в духовці при температурі 190 градусів протягом 35 хвилин. Яблучну піцу подававати гарячою, нарізавши на шматочки, прикрасивши свіжою зеленню.
Обід готовий.

Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Пироги та пиріжкі, щоб дізнатись ще більше рецептів смачних пиріжків та пирогів!

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар