Інградієнти:
5 середніх картоплин
1 велика морквина
1 цибулина
2 яйця
1 ст л борошна
1 помідор
маслини
майоран, зелень
трохи порізаної шинки
трохи тертого сиру
Спосіб приготування:
Картоплю і моркву потерти на тертці для корейської моркви.
Цибулю дрібно посікти.
Додати борошно і яйця, сіль та перець, все перемішати.
Форму змастити олією і викласти масу.
Духовку розігріти до 220 градусів - випікати 30 хв.
Дістати, викласти шинку, помідори і оливки
Посипати сиром, приправами і зеленню і ще на 10 хвилин у духовку
Готово!
Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Пироги та пиріжкі, щоб дізнатись ще більше рецептів смачних пиріжків та пирогів!
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар