Translate

2013/03/05

Піца по-гавайськи


Піца на тонкому коржі з дріжджового тіста з начинкою з шинки і шматочків ананаса - класика, яка здобула особливу популярність серед гурманів прекрасної статі. Якщо ви вітаєте таке поєднання, то піца по-гавайски обов'язково прийдеться вам до смаку! Як у будь-яку піцу, додайте сюди трохи орегано: саме ця пряність
додасть випічці той самий неповторний пікантний смак.

Інградієнти:

Для тіста:
молоко 250мл
дріжджі сухі 7-10г
цукор 3ч.л.
рослинна олія 5ст.л
яйця 2шт.
борошно 500-550г
сіль щіпка
Для начинки:
томатний соус
шинка
сир твердий
орегано щіпка
базилік за смаком
часник за смаком

Спосіб приготування:

Дріжджі розчинити в теплому молоці, додати цукор, перемішати і поставити в тепле місце. Опара має піднятися приблизно за 15 хвилин. Збити яйця,  посолити, додати рослинну олію, підійшовшу опару, перемішати. Всипати борошно і замісити м'яке тісто. Накрити його харчовою плівкою і поставити в тепле місце на 30 хвилин. Підійшовше тісто розкачати в корж товщиною 3-4 мм, викласти в круглу форму, змащену олією. Змастити томатним соусом. Викласти зверху шматочки ананасів і нарізану соломкою шинку, посипати орегано і прянощами за смаком. Верх посипати натертим на середній терці сиром. 
Поставити в розігріту до 180С духовку на 25 хвилин.
Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Пироги та пиріжкі, щоб дізнатись ще більше рецептів 

Немає коментарів:

Дописати коментар