Яскравий та ситний салатик стане прикрасою будь-якого святкового столу, а своїм смаком порадує кожного гостя особисто!
Інгредієнти:
свинина (смажена або копчена) - 250 г
цибуля ріпчаста - 2 шт
морква - 2 штцибуля ріпчаста - 2 шт
яйце (варені) - 3 шт
сир твердий - 150 г
чорнослив - 100 г
майонез
паприка - 1 ч. л.
часник - 2 зуб.
огірок (свіжий або маринований) - 2 шт
Спосіб приготування:
Салат викладається шарами. Кожен промазати майонезом.
1. Цибулю порізати півкільцями, посмажити до золотистого кольору на рослинній олії, викласти на паперовий рушник, потім на тарілку, коли охолоне.
2. Свинину порізати дрібно, можна копчену, а можна посмажити.
3. Яйця потерти на крупній тертці.
4. Огірочок порізати скибочками.
5. Сир потерти на крупній тертці.
6. Моркву натерти на крупній тертці, смажити на рослинній олії до готовності, наприкінці посолити, додати паприку і роздавлений часник. Коли охолоне, накриваємо салат, робимо декор тигрової шкури чорносливом.
На 2-3 години ставимо на просочення в холодильник.
1. Цибулю порізати півкільцями, посмажити до золотистого кольору на рослинній олії, викласти на паперовий рушник, потім на тарілку, коли охолоне.
2. Свинину порізати дрібно, можна копчену, а можна посмажити.
3. Яйця потерти на крупній тертці.
4. Огірочок порізати скибочками.
5. Сир потерти на крупній тертці.
6. Моркву натерти на крупній тертці, смажити на рослинній олії до готовності, наприкінці посолити, додати паприку і роздавлений часник. Коли охолоне, накриваємо салат, робимо декор тигрової шкури чорносливом.
На 2-3 години ставимо на просочення в холодильник.
Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Салати, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних салатиків!
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар