Інгредієнти:
500 г яловичої печінки
2 яйця
100 мл молока
200 гр борошна2 яйця
100 мл молока
1 цибулина
5 часточок часнику
400 г майонезу
300 гр свіжих огірків
петрушка
сіль
чорний перець
вершкове масло
Спосіб приготування:
З печінки видаляємо усі плівки та замочуємо її на 3 години в холодній воді. Потім зливаємо воду і промиваємо печінку. Обсушуємо печінку за допомогою паперового рушника.
Печінку нарізаємо на шматочки і пропускаємо через м'ясорубку.
Цибулю чистимо і також пропускаємо через м'ясорубку, додаємо до фаршу.
Яйця злегка збиваємо і також додаємо до фаршу.
Фарш трішки солимо і перчимо.
Просіюємо борошно.
Додаємо борошно до фаршу, потім додаємо молоко і все добре перемішуємо до однорідної маси.
Беремо сковорідку і ставимо на середній вогонь.
Виливаємо на сковорідку частину суміші фаршу та випікаємо печінковий корж з двох сторін.
Коржі робимо з усієї кількості фаршу.
Коржі викладаємо на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.
Потім викладаємо один корж на сковорідку і змащуємо майонезом змішаним з часником та огірками.
Все повторюємо і з іншими коржами.
Перед подачею прикрашаємо свіжою зеленню.
Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Закуски, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних гарячих та холодних закусок!
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар