М’якенькі та ніжні макарони з свіженькою капусточкою брокколі стануть чудовою та ситним сніданком, обідом або вечерею.
Інгредієнти:
400 гр макаронів (будь-які макаронні вироби)
400 гр капусти броколі (свіжа або
заморожена)400 гр капусти броколі (свіжа або
50 гр твердого сиру
2 ст. л соняшникової олії
сіль
Спосіб приготування:
1. Розрізаємо броколі на маленькі суцвіття, варимо у підсоленій воді протягом 4-5 хвилин.
2. Розігріваємо сковорідку і на соняшниковій олії тушкуємо броколі протягом декількох хвилин.
3. Відварюємо наші макарони до повної готовності, додаємо їх до капусти брокколі та перемішуємо.
4. Гарячі макарони посипаємо натертим сиром і подаємо нашу чудову страву на стіл.
Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Другі страви, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних гарячих та холодних других страв!
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар