Translate

2013/03/18

Макарони з капустою брокколі


М’якенькі та ніжні макарони з свіженькою капусточкою брокколі стануть чудовою та ситним сніданком, обідом або вечерею.

Інгредієнти:

400 гр макаронів (будь-які макаронні вироби)
400 гр капусти броколі (свіжа або
заморожена)
50 гр твердого сиру
2 ст. л соняшникової олії
сіль


Спосіб приготування:

1. Розрізаємо броколі на маленькі суцвіття, варимо у підсоленій воді протягом 4-5 хвилин.
2. Розігріваємо сковорідку і на соняшниковій олії тушкуємо броколі протягом декількох хвилин.
3. Відварюємо наші макарони до повної готовності, додаємо їх до капусти брокколі та перемішуємо.
4. Гарячі макарони посипаємо натертим сиром і подаємо нашу чудову страву на стіл.

Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Другі страви, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних гарячих та холодних других страв!

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар