Translate

2013/03/16

Картопля з грибами в горщиках


Пропонуємо вам рецепт на кожен день. Все дуже просто, а виходить дуже ароматна та ситна страва. Порадуйте неперевершеним смаком ваших рідних вже сьогодні!

Інгредієнти:

картопля - 1 кг
цибуля ріпчаста - 1 шт
шампіньйони - 300 г
вершки (10%) - 250 мл
спеції (сіль, перець, мускатний горіх, коріандр, імбир - за смаком)
сир твердий - 100 г

Спосіб приготування:

1. Картоплю нарізати кружальцями.
2. Цибулю нарізати соломкою.
3. Гриби на половинки (великі на четвертинки).
4. Укласти в горщик шарами. Спочатку картопля, потім цибулю та гриби. Шари розподілити так, щоб вийшло по два шари картоплі, цибулі та грибів в одному горщику.
5. Приготувати заливку. У вершки додати сіль, перець і спеції.
6. Залити кожен горщик.
7. Поставити горщики в розігріту до 200 градусів духовку і готувати хвилин 30-40.
8. Хвилин за 5 до готовності посипати тертим сиром, і залишити в духовці.

Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Другі страви, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних гарячих та холодних других страв!

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар