Translate

2013/03/16

М'ясо в горщику під сирною шапочкою


Інгредієнти:

Свинина - 300 гр.
Картопля - 4 шт.
Морква - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
сир
майонез
Сіль, перець, зелень, спеції за смаком

Приготування:

Свинину та картоплю порізати на
маленькі шматочки, моркву - соломкою, цибулю нашаткувати, сир потерти на дрібній тертці. Свинину посолити, поперчити, можна додати різні спеції або сушену зелень за смаком. У горщик покласти на дно картоплю, потім моркву, цибулю, свинину. Кожен шар змастити майонезом, залити кип'яченою водою до верхнього шару, зверху посипати тертим сиром. Випікати в духовці протягом години. Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар