Інгредієнти:
- 3 чашки теплої води
- 1/2 чашки цукру
- 6 столових ложок рослинного масла
- 1 столова ложка солі
- 2 столових ложки дріжджів
- 2 яйця
- 7-9 чашок борошна
Приготування:
Дуже простий і відносно швидкий рецепт дуже смачних булочок, які можна використовувати для хотдогів або гамбургерів, а так само подати замість хліба до обіду.
Змішайте п'ять перших інгредієнтів, додайте яйця і муки, щоб отримати м'яке тісто, не прилипає до рук, додайте олії, якщо необхідно.
Викладіть тісто в змащену маслом миску і дайте підійти, через 15 хвилин обомніте, і обминають кожні 15 хвилин протягом години.
Сформуйте булки і дайте їм підійти протягом години. Випікайте в духовці при температурі 180 C 20-25 хвилин. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар