Translate

2013/03/16

Суп зі свинячою грудинкою в горщиках


Інгредієнти:

копчена свиняча грудинка - 50г
картопля - 12 шт. невеликого розміру
морква - 12 шт.
ріпа - 6 шт. невеликого розміру
цибуля ріпчаста - 6 шт.
квасоля - 1 кг
зелений горошок (в стручках) - 1 кг
капуста білокачанна - 1/2 качана середнього розміру

Приготування:



Картопля очистити і порізати скибочками. Моркву, ріпу, цибулю також нарізати скибочками, додати квасолю, шматочки грудинки і з'єднати з картоплею. Овочі з м'ясом розкласти в довільному порядку за горщикам, залити водою так, щоб вона закривала продукти на 5-10 см і довести до кипіння. Потім температуру зменшити і варити на слабкому вогні 30-60 хвилин. Посолити за смаком.

За 30 хвилин до подачі до столу додати в суп зелений горошок, а за 5 хвилин - посіченою капусту. У цьому випадку овочі будуть м'якими, але не розваряться.

До столу подають в глибоких глиняних мисках або горщику. Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар