Translate

2013/03/16

Cалат багатошаровий з куркою


Інгредієнти:

курні грудки - 2 шт.
цибуля ріпчаста - 1 цибулина
морква - 2 шт.
яйце - 3 шт.
печериці свіжі - 200г
майонез - за смаком
сіль - за смаком

Приготування:


Курячі грудки відварити в підсоленій воді, остудити і нарізати кубиками. Цибулю і моркву тонко порізати і обсмажити до м'якості в маслі. Печериці порізати і злегка обсмажити в олії. Варене яйце порізати кубиками. Потім інгредієнти салату укласти на блюдо в наступній послідовності:

1слой - відварене куряче м'ясо;

2 шар - цибуля і морква;

3 шар - яйце кубиками;

4 шар - обсмажені печериці.

Потім залити салат майонезом і залишити в прохолодному місці на кілька годин, щоб всі верстви просочилися. Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар