Інгредієнти:
1 ст. кефіру
1 яйце
сіль за смаком
борошна скільки візьме
м'ясо
цибуля
спеції
вода
Приготування:
тісто:
У глибокий посуд налити кефір, розбити яйце, посолити. Збити виделкою. Потроху додавати борошно і заважати
Коли тісто стане густим покласти його на стіл і замісити не круте тісто. Залишити його хвилин на півгодини на столі
начинка:
Начинка сама звичайна. Фарш, спеції, багато цибулі і багато води або бульйону. Перемішати. Начинка повинна бути рідкуватий.
оброблення:
Тісто розділити на 10 шматочків (або на скільки забажаєте)
Кожен шматочок розкачати, в середину покласти ложку начинки. Сформувати чебурек, заліпити краї, щоб не витік сік, прокатати качалкою. Зайве тісто обрізати різаком
Смажити в розігрітій рослинній олії на середньому вогні з обох боків до рум'яного кольору
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар