Це не просто сирник - це торт, ніжнійший чізкейк. Бананова нотка повітряної начинки та шоколадний верх - все що потрібно справжнім цінителям тортів!
Інградієнти:
домашній сир:1-кг
цукор:250-г
ванільний цукор:10-г
сметана 30% жирності:1-пачка
масло вершквое:200-г
печиво до чаю:250-г
банани:3-шт
шоколадна глазур
ожина для прикраси
Спосіб приготування:
Печиво розімяти качалкою в дрібну крихту та змішати з 150 г розмякшеного вершкового масла. Викласти масу у жароміцну форму, змащену вершковим маслом, та розрівняти рівномірним шаром. Розігріти духовку до 200 градусів. Поставити туди форму з шаром з печива на 10 хв. Витягнути та остудити.
Сир змішати з бананами виделкою, потмі прокрутити масу на мясорубці. Змішати з рештою масла та цукром у блендері або кухонному комбайні. Окремо збити біки з дрібкою солі до стійких піків. До сирної маси додати по одному жовтки та сметану, змішати до однорідної маси. Обережно вмішати в отриману суміш збиті білки за допомогою лопаточки. Влити суміш у форму з печивом. Форму з чізкейком обгорнути фольгою, на глибоке деко налити кипяток. Поставити в нього форму з чізкейком так, щоб вода діставла до середини стінок форми і відправити все це в духовку(180-190 градусів). Рівно через годину вимкнути духовку. Залишити чізкейк там остигати. Остиглий чізкейк покрити шоколадною глазурю та прикрасити ожиною. Потім поставити його в холодильник не менш ніж на 4 години, але краще на ніч(я ставлю на ніч). Вийде чудовий ніжний торт, який не йде у порівняння з жодним вам відомим сирником!
Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ торти, щоб дізнатись ще більше рецептів казково смачних тортиків та пляцків!
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар